Ydelsesbaserede pensionsordninger

En større amerikansk selskab for nylig annonceret de ophørt deres ydelsesbaserede pensionsordning efter 2007 og vil oksekød-up deres eksisterende 401k, som blev gennemført i 2005. Der er halvt så mange selskaber tilbyder ydelsesbaserede pensionsordninger i dag som der var for ti år siden. Hvorfor?
Når vi går på Pension vil der være tre kilder af pensionsindtægter: selskab pensionsordninger, sociale sikringsordninger og individuelle besparelser… og real estate hvis du var heldig nok til at have købt i de seneste ti år. Pensionsordninger var designet til at tiltrække top notch medarbejdere og vedligeholde langsigtet beskæftigelse. Social sikring blev oprettet for at supplere enkeltpersoner pensionsindtægter–ikke være den eneste kilde, men mange mennesker ikke indser dette faktum. Desuden, ifølge nogle skøn, Social sikring selv findes muligvis ikke for fremtidige generationer. Den amerikanske regering overvejer at ændre Social sikring i en glorificeret 401k, som gør selskaber. Det vil tage meget af risiko fra institutionerne og placere den på enkelt. Jeg, ville for én, foretrække at have noget at sige hvor min socialsikringsbidrag er investeret–måske endda i fondens Dart bord… lol– men personligt valg i tildelingen af min Social sikring kan aldrig komme ud i livet, så vi skal max ud vores 401k bidrag og øge vores personlige opsparing sats, som ved den måde, er i negativt! (). Kan du tro det? En negativ opsparing sats!
Anyway, dette emne bragt om en ophedet diskussion med en meget kær ven af mig. Han gav udtryk for sin utilfredshed på hvor “heldig” offentligt ansatte (federal, lærere, væbnede styrker) er at være i stand til at arbejde for tyve eller tredive år, går på Pension i uanset alder de er efter disse år, begynde at modtage pensionsbetalinger, mens han bliver nødt til at arbejde i hans tresserne, og personligt bidrage til hans plan. Han udtalte, hvordan den del af sine skatter, der er afsat til at finansiere en lærers pensionsordning holder stigende årligt. Hans pointe var, “Hvorfor skulle han betale for en andens pensionsordning når de ikke bidrager til hans?”
Korrigere mig, hvis jeg er forkert, men ikke kommuner fungerer som selskaber, når det kommer til pensionsordninger? En corporation finansierer deres planer med indtægter fra salg af produkter eller tjenesteydelser, det skaber og sælger. En kommune opkræver skatter (indtægter) fra de indbyggere, der lever inden for dets grænser, som er brugere af tjenester (produkter) byen giver. Sikker på, hvis du ikke har nogen børn, jeg tror, du er betaler for de skoler, som din nabo sender sine børn at, right? Er, hvordan det virker?
Mit kendskab til offentlige pensioner er fuzzy-selvom jeg huske at en af de mest generøse pensionsplaner var for jernbanen pensionister – så er du velkommen til at kommentere på fordele/ulemper med hensyn til offentlige pensioner og oplyse os med nogen detaljer du vil gerne råd til.
-Morty
Ydelsesbaserede pensionsordninger… RELOADED.
Jeg var læsning omkring pensionsordninger igen og fandt denne tidbit, at jeg var uvidende om, hvilket overrasker mig på grund af min formodede omfattende viden om pensioner fra mit tidligere liv i sektoren for finansielle tjenesteydelser.
Der er en føderal regering agentur, Pension Benefit garanti Corp (PBGC), der er et forsikringsselskab af virksomhedens pensionsordninger, dvs virksomheder betale en præmie til PBGC at forsikre deres pensionsordninger–de mere risikable virksomhed, jo højere præmie. Til gengæld PBGC garanterer pensionsudbetalinger til pensionister for selskaber at dumpe deres planer på dem, men som store selskaber som United Air Lines (overordnet: UAL) overførsel byrde over på PBGC, jo mere i den røde PBGC bliver og vi alle ved, hvad det betyder , højre? PBGC bliver nødt til at hæve præmierne, som kunne medføre flere og flere virksomheder deponering deres forpligtelser på PBGC, hvilket kunne føre til regeringen redder agenturet og gøre det med en skattestigning, som du og jeg har betalt.
Så, som nævnt i bloggen 01/08 ikke kun min ven fortsat betale for pensioner af hans lokale lærere union, han vil uden tvivl betaler for de pensioner, der udbetales til pensionister i de virksomheder, der er afhængige af PBGC.
Har en mindeværdig dag
-Morty
p.s. England for nylig har installeret et sikkerhedsnet program, ligner vores garanti Pension har tillid til, kaldet Pension beskyttelse fond (PPF), hvis du vil gemme svigtende pensionsordninger, men præmier fordoblet allerede i to år siden starten. For flere detaljer om udenlandske programmer, gå til og klik på PDF under ‘Table of Contents’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.