Hvordan en lommeregner af sammensat rente kan hjælpe dig

Disse ressourcer hjælper dig med at bestemme den fremtidige værdi og omkostninger ved en livrente. MoneyGeeks lommeregner til sammensat rente, reglen 72 og andre populære regnemaskiner er tilgængelige. MoneyGeek har mange nyttige funktioner, herunder negative renter, sammensatte perioder og mere. MoneyGeek-eksempelberegneren er et godt sted at starte, hvis sammensat rente er ny for dig.
MoneyGeeks lommeregner til sammensat rente

MoneyGeeks primære mål er at levere interaktive regnemaskiner og værktøjer til finansiel læsefærdighed til sine brugere. Gatsby og Strapi er virksomhedens vigtigste rammer. MoneyGeek er dedikeret til formueopbygning og økonomisk rådgivning. Her er nogle tips MoneyGeek kan hjælpe dig med at bruge compound interest lommeregner:
MoneyGeeks fremtidige annuitetsværdiberegner

Denne lommeregner kan bruges til at beregne livrentens fremtidige værdi baseret på betalingsbeløbet. Du kan også vælge at bruge en fast inflationsrate eller en tom betaling. Hvert år vil værdien af dine penge stige. Disse tal kan hjælpe dig med at planlægge en solid opsparingsstrategi. Du kan bruge MoneyGeeks annuitetsberegner til at bestemme den fremtidige værdi. Indtast følgende værdier: betalingsbeløb; rentesats; sigt; sammensætning frekvens.
MoneyGeeks regel om 72

Du kan også bruge reglen om 72 til at beregne inflationen ud over en simpel renteberegner. Den naturlige log 2 er 0,693147. Dette gør 72 til et nøjagtigt skøn over sammensat rente. For at beregne den tid, det tager at fordoble et investeret beløb, kan du også bruge reglen om 72. Justering af det oprindelige beløb gør reglen om 72 meget mere præcis. For eksempel vil $ 100,000 investeret i dag stige til $ 200,000 over 22 år.
Eksempel på compound-interest lommeregner

Princippet om sammensat rente er, at dine kontanter vokser hurtigere. En sammensat renteberegner er tilgængelig for at vise dig, hvordan dine penge vil vokse i en bestemt periode. Du kan øge dine penge med $ 1,000, hvis du lægger dem om et år. Det vil derefter vokse til $ 1111 om to år. Så længe du investerer med sammensat rente, vil den fortsætte med at vokse. Selvom renters rente måske ikke ser ud til at være meget, vil det snart tilføje op.
Sådan beregnes sammensatte interesser

Regnemaskiner kan vise dig, hvor mange penge du kan tjene ved at investere over en bestemt tidsperiode. Dette tal er også kendt som den fremtidige værdi eller din investering. Det viser den årlige rente og sammensætningsfrekvens samt hvor længe din investering kan opbevares. Det afkast, du får, afhænger af størrelsen af din investering. Når du har indtastet dine variabler, beregner beregner beregneren din fremtidige værdi.