Nye vaner, igen stiger økonomi hjælpe at sælge gaveartikler og samlerobjekter

Bare et par år siden, da man tænkte på en hjemme-baseret salg virksomhed, Tupperware, Avon og et væld af multi-level marketing ordninger måske er kommet til at tænke. I dag, men ændrede markedsvilkår og udvikler sig forbrugernes vaner har konvergeret til at gøre hjem-baserede sælgende virksomheder en realistisk lejlighed med reelle overskud potentiale.

Dette er især tilfældet i verden af samleobjekter og gaveartikler. I år tidligere, samlere — som er blandt de mest kræsne shoppere — havde få muligheder for bekvemt at finde og derefter købe de varer, de søgte. De skulle besøge specialbutikker og dyre butikker. De ventede ofte på den rigtige specialitet begivenhed eller Vis, og derefter ville drive mange miles til at deltage så de kunne kigge efter at ekstraordinære stykke. Med Internet bureaulokaler, online auktioner, og en voksende mængde af hjemme-baserede iværksættere er disse shoppere nu stand til at drage fordel af mange nye ressourcer.

For dem, der overvejer hjemme-baserede virksomheder, er der mange veje. Der er franchise, partnerskaber og andre forretningsforbindelser, der involverer andre mennesker. Mange af disse kræver en investering i en andens forretning, og desværre, mange af dem viser sig for at være svindel. For dem, der ønsker for at sælge samleobjekter og gaveartikler fra hjemmet, er den eneste investering, der er foretaget i denne persons egen virksomhed. Startomkostningerne afhænger af, hvor meget lager iværksætteren kan råd til at have i første omgang.

Med vores økonomi klar til hvad nogle økonomer kalder en potentielt hidtil uset opsving, de søger efter høj kvalitet samleobjekter og gaveartikler, får flere penge at bruge på de elementer, de værner om, og de vil være på udkig efter bekvem og billige måder at indsamle dem. Udvælgelse, pris og overlegen kundeservice vil differentiere de succesfulde iværksættere i dette område.

Samleobjekter og gaveartikler sælges af hjemme-baserede iværksættere ved hjælp af flere marketing programmer: detailhandel sites på internettet, online auktioner såsom eBay og andre, swaps og loppemarkeder, postordre, kataloger og in-home parter. Nogle mennesker sælge samleobjekter og gaveartikler til supplerende indkomst, og nogle lave en forretning af den. Enten måde, er sælger samleobjekter og gaveartikler en bevist måde at straks forbedre cash flow. Samleobjekter og gaveartikler er også ofte sælges eller bortauktioneret for at rejse midler til almennyttige organisationer.

Iværksættere får ofte ind i forretningen for at sælge samleobjekter og gaveartikler i stadier af opsætning af en lille Internet detail site eller behandlende loppemarkeder i weekenden, eller lejlighedsvis opsættes et par punkter på en online auktion site. Fortjeneste på salg af disse varer kan være en stor, i mange tilfælde disse folk snart “afslutter deres dag job” at sælge samleobjekter og gaveartikler på fuldtid.

Som vi sagde før, samleobjekter og gaveartikler shoppere generelt ved, hvad de leder efter, og de har nu mange flere muligheder for at finde, hvad de ønsker.

Iværksættere, der ønsker at lykkes skal gøre fire ting:

Skiller sig ud fra mængden ved at sælge typerne af samleobjekter gaveartikler, at folk køber.

Tilbyde nogle eksklusive varer der ikke findes andre steder eller som nemt kan ikke findes.

Være en ressource for dine kunder.

Holde priserne lave.

Hjem-baserede sælgere af samleobjekter og gaveartikler nødt til at holde styr på hvad deres kunder køber så de kan skille sig ud ved at sælge populære varer. Smag og trends i samleobjekter ændring over tid, så disse iværksættere skal gøre deres hjemmearbejde, ved hjælp af forskningsværktøjer såsom internettet og holde et vågent øje med konkurrencen.

Tilbyder eksklusive eller svære at finde varer er en anden måde at skille sig ud i verdens samleobjekter og gaveartikler.

Iværksættere bør holde inde indre at samleobjekter omfatte et ufatteligt antal elementer, da udtrykket henviser til noget, at folk kan indsamle. Ofte, kan med speciale i en bestemt type af element være rentable, hvis der er en tilstrækkelig stor efterspørgsel, og der er få kilder for varen.

Selv med alle de teknologiske værktøjer til deres rådighed i dag har samlere stadig problemer med at finde et element, som de ønsker. Nogle samlere kan ikke Internet-kyndige, eller kan ikke være bekendt med kilder i deres områder. Jo mere dygtige, at blive hjemme-baserede sælgere af samleobjekter og gaveartikler til at finde bestemte varer til kunder, jo mere de vil påberåbes som en ressource, og den mere kundeloyalitet de vil udvikle.

Selv om en iværksætter indeholder alle denne merværdi for kunden, bør priser holdes lavt. Kundeloyalitet kan hurtigt vende, hvis de indser at elementerne af en bestemt sælger naturligvis er prissat. Fortjenstmargen for samleobjekter og gaveartikler er generelt høj, så priserne kan holdes lave mens fortjenstmargenen kan forblive relativt høj for sælgeren. At holde priserne lave vil hjælpe samleobjekter og gaveartikler sælgeren tiltrække mange flere kunder.

En af de bedste aspekter af salg af samleobjekter og gaveartikler er, at det er en året rundt business, i modsætning til enorme årstidens op- og nedture set i andre detail områder. På samme tid bringe jul, morsdag og Valentinsdag shopping sæsoner altid et stort løft til forretningsområdet samleobjekter og gaveartikler.

Sælgende samleobjekter og gaveartikler kan være en givende hjemme-baseret virksomhed, hvor iværksættere er virkelig deres egne chefer. På grund af de ændrede vaner af samlere og det forestående økonomiske opsving er sælger samleobjekter og gaveartikler måske en af de klareste muligheder i en verden af hjemme-baserede virksomheder i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.