Hvordan kredit score værker

Alle vigtige kredit score! Det bestemmer mængden af lån du kan få, det bestemmer renten på som du debiteres for et lån osv. Din kredit score spiller en vigtig figur i din økonomiske liv. Så hvad går ind i at gøre som alle vigtige score af jeres? Hvordan det stigning, hvordan det falde og hvad er de faktorer, der går ind i sin beregning?
Din kredit score er et tal, der afspejler sandsynligheden hvormed vil du tilbagebetale et lån. Score spænder fra 350 (høj risiko) til 950 (lav risiko). Credit Score tager ikke hensyn til din indkomst, hvor meget du har opsparing eller demografiske faktorer såsom køn, race eller nationalitet. Din kredit score er påvirket af din nuværende gæld, din seneste delinquencies, dit kredithistorie og hvor mange gange din kredit rapport er trukket op af forskellige agenturer. Din score mener både positive og negative oplysninger i din kredit rapport. Eksempelvis vil indspillet forsinkede betalinger sænke din kredit score, mens en god track record for at foretage betalinger til tiden vil hæve din kredit score. Rettidig betaling af regninger er vigtigt at sikre, at du opretholde en god kredit score. Mængden af penge du har på dit kreditkort, hvor mange kreditkortkonti du holder og din brug af revolverende kredit også påvirke dit kredit score i stor udstrækning.
Din kredit score og kredit rapport er dannet ud fra dit kredithistorie og du skal have mindst én konto, som har været åben eller opdateret i de seneste seks måneder at få en kredit score. Hvis du ikke opfylder minimumskriterierne for at få en score, skal du muligvis oprette en kredithistorie før ansøge om et realkreditlån.
Alt i alt, hvis du kan betale for din gæld i en rettidig og sammenhængende måde og ikke tage mere gæld end du kan håndtere bør ikke din kredit score være at besvære dig i livet. Så tage sig og være klogt med dine finanser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.