10 grunde til tid og fremmøde systemer ikke er bare erstatninger For ur kort

Tid og fremmøde systemer får ikke den opmærksomhed, de fortjener. De ses blot som en moderne erstatning for ur kort: en god måde at sikre din arbejdsstyrke er hvor det burde være. Men der er mere i det end det. Anvendes intelligent, kan oplysningerne registreres gennem tid og fremmøde systemer bruges til at berige en lang række forretningsprocesser. I det væsentlige, kan det hjælpe dig med at forstå og implementere dine ressourcer bedre i alt fra færdigheder udnyttelse til planlægning og faktiske job koster.
Gennemførelse:
En tid og fremmøde systemer er meget nem at bruge og implementere. Og det virker meget godt over et intranet. Teammedlemmer over hele landet kan få adgang til systemet uden besvær hver dag.
At vænne sig til systemet:
Efter kun et par uger på tid og fremmøde System, har det gjort processen med tracking tid til projekter og opgaver meget mere ubesværet. Det har forbedret produktivitet hele virksomheden. Vi havde brug for et produkt, der var bruger kammeratlig og som kunne vokse med vores virksomhed. WTS tid og fremmøde System leveres dette. Det har gjort det muligt for vores ledere adgang til nøjagtige projektoplysninger straks.
Registrere tid og fremmøde nemt:
Kraftfuld tid og fremmøde Software er simpel, har intuitiv timeseddel grænseflade til at spore medarbejdertimer, ferie, syg, flex tid og andre fritid koder.
Ferie og fritid Tracking:
Nemt spore lønoplysninger skal du bruger brugerdefinerede felter på timesedlen skærmen fx spor Skift oplysninger integration med ADP, Ceridian eller enhver standard lønningslisten pakker.
Nøjagtigheden og aktualiteten:
Med tid og fremmøde System, du er sikret, nøjagtighed og aktualitet med flere gang post indstillinger timeseddel i/out gør det muligt for medarbejdere at angive start- og sluttidspunkter, forlader Web timeseddel for at beregne forløbet tid Offline timeseddel tillader ansatte at indsende timesedler via e-mail, sikre rettidig indsendelser.
Rapportering i realtid:
Kraftfulde real-time rapportering motor Vælg fra flere standarder rapporter eller oprette den rapport, du vil på flue. Rapporter kan downloades til Excel for yderligere analyse. Virkelig kraftfuld ting fra tid og fremmøde systemer.
Godkendelser:
Multi-level godkendelsesproces (Vælg mellem mere end 80) efter hvordan din organisation fungerer. Fleksibilitet til at allokere godkendelse af timesedler, fritid, og udgifter til at adskille godkendere.
Medarbejder produktivitetsstigning:
En tid og fremmøde System er let at bruge og implementere og vil øge medarbejdernes produktivitet i hele organisationen. Ledere og projekt ledere har adgang til vigtige projektoplysninger ved et tryk på en knap.
Fordele og Investeringsafkast:
Med tid og fremmøde System, har timeregistrering fleksibilitet og brugervenlighed forsynet os med en løsning, der mødte vores tidsramme og krav. Fordele og ROI opnået ved hjælp af Web timeregistrering har langt overskredet vores forventninger.
Modstand før du køber:
Når vores organisation besluttet at evaluere en tid og fremmøde System løsning var der nogle tøven på vores ende, forståelse, at der kan være nogle bruger modstand mod forandring. Men brugervenlighed og venlige grænseflader har elimineret problemet alle sammen. Vi er fuldt ud gennemført tid og fremmøde systemer på tværs af vores organisation og kunne ikke være lykkeligere med produktet. Tid og fremmøde System har er let at bruge og øget medarbejderproduktivitet og reduceret administrativ tid samtidig væsentligt forbedre vores faktureringscyklus. Strømline forretningsprocesser har bistået os i vores strategiske planlægnings- og beslutningsprocesser. Vores tid og fremmøde System er blevet en kritisk anvendelse i vores organisation. Giver os mulighed for at styre, administrere og projektomkostninger langt mere effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.