Min profil

Der er efterhånden mange retninger og anskuelser når det kommer til sundhed og kost; LCHF, stenalderkost, 5:2, rawfood, intermittent fasting, Dukan osv osv. Mange har allerede taget de forskellige retninger til sig, og oplever at deres “kost-præference” gør dem godt. Har du derfor fundet lyset i LCHF, så fortsæt endelig. Jeg tror på at vi er individer med individuelle behov.

Man kan videnskabeligt argumenterer for at mennesket fungerer ens, og dermed kan man også argumenterer for at der må være en kostmodel der må passe ind hos alle, men sådan tror jeg ikke det fungerer. Vi fungerer forskelligt, og reagerer forskelligt. Om det så drejer sig om medicin eller mad.

Jeg tror dog på, at kombinationen af sunde fødevarer og et balanceret liv med både fysisk aktivitet og afslapning (og ikke mindst et godt socialt liv), er fundamentalt for ens sundhed. Det er netop de parametre jeg arbejder ud fra. Ens psykiske velbefindende skal ikke undervurderes, og er du et sted i dit liv hvor du er presset mentalt, så vil jeg ærligt først henvise dig andetsteds, eller supplere med anden behandling, da en kostomlægning muligvis vil være for stor en stressfaktor.

Jeg har en særlig stor interesse for kroppen, god (og sund) mad og madnydelse. Derfor valgte jeg at uddanne mig indenfor dette felt med en Professionsbachelor indenfor Ernæring og Sundhed.

Jeg afsluttede uddannelsen i 2013, og har siden arbejdet bredt med kostvejledning. Bl.a kommunalt som kostfaglig konsulent, hvor min kostvejledning primært var rettet mod syge borgere og patienter, samt som som underviser indenfor kost, madlavning og træning.  Herudover også med kostvejledning indenfor privat regi med fokus på vægttab, vægtøgning og sportsernæring.

Den kost jeg anbefaler, indeholder så meget næring som muligt, er i overensstemmelse med dit energibehov, og er sidst men ikke mindst balanceret i forhold til makronæringsstofferne protein, kulhydrat og fedt.

Da jeg selv har stor erfaring med vegetarisk kost, tilbyder jeg desuden kostplaner samt vejledning, der er rettet til vegetarer.

Ønsker du hjælp, tilbyder jeg online kostvejledning samt kostplaner.

Du er meget velkommen til at kontakte mig her på siden.

Anabell


FullSizeRender-17


3 Responses to Min profil

 1. Stina Askholm Hansen says:

  Hej Anabell,

  Et nyt produkt på grøntsagshylderne er søde, små ærteskud, der er spæde blade og fine stilke fra ærteplanten – oplagt som et anderledes indslag i sommersalaten.
  Har du mon lyst til at smage det nye sommergrønt? Lad mig høre fra dig, så sender jeg meget gerne smagsprøver af sted til dig.

  Mvh. Stina.

 2. Anne says:

  Hej Anabell!
  Skøn blog, vegetar pasta saucen skal prøves iaften.
  Det ser ud til at vi har meget samme værdier når det handler om mad. Kig forbi min blog: http://www.scandinavianfemme.wordpress.com for inspirationer til lækre, sunde retter, lavet fra bunden.

  Mvh. Anne

 3. Anabell says:

  Hej Anne.
  Tusind tak :) Og i lige måde! Jeg må prøve at lave din russiske Borsch suppe en dag. Den lyder lækker!
  Jeg håber det blev en vellykket squashpasta :)
  Mvh Anabell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>