Fyldte peberfrugter

Disse fyldte peberfrugter er helt perfekte at lave når man har en masse forskellige grønne rester i huset, da der skal “en smule af en masse” grøntsager i :) Det ser lidt voldsomt ud med alle de ingredienser, men egentlig er det ikke fordi du mængdemæssigt skal bruge en masse..

Det skal du bruge (let aftensmad eller frokost til 1 person):

  • 2 røde peberfrugter
  • 1 tomat
  • ca. 3-4 cm af en squash
  • 1 lille selleristilk
  • 1 champignon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stængel forårsløg
  • ½ dl frosne ærter
  • ½ tsk paprika
  • 1 tsk stødt koriander
  • et par drys cayennepeber og hvidløgspulver
  • 1 dl quornfars
  • 1 dl kogte bønner
  • evt. ½-1 dl kogte brune ris
  • 10 mandler
  • 1 lille håndfuld frisk persille og/eller koriander
  • peber og urtesalt

Det skal du gøre:

  1. Skær peberfrugterne ud i halve og rens dem for kerner
  2. Dup dem tørre og dup lidt olivenolie på dem
  3. Forbag dem i ovnen i 10 min ved 175 grader med bunden opad
  4. Forbered alle grøntsagerne (det hele skal sådan set bare hakkes)
  5. Svits hvidløg og løg i olie og krydderier
  6. Kom Quornfars og lidt vand på panden med tomat
  7. Tilsæt bønner og de resterende grøntsager
  8. Smag til med salt og peber
  9. Kom fyldet i peberfrugterne og top med mandlerne
  10. Bages i ovnen i 12 min ved 175 grader
This entry was posted in Aftensmad, Frokost, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>