Italienskinspireret pasta med San Marzano tomater, spinat, hvidløg og oliven..

Her kommer en opskrift på en italienskinspireret pasta med lidt grønne sager..

Det skal du bruge (til 2 personer):

  • Olivenolie
  • 300 g. San Marzano tomater eller modne cherrytomater
  • ca. 15 sorte oliven
  • 3-4 stængler forårsløg (det grønne)
  • 3 fede hvidløg
  • 2 håndfulde friske spinatblade
  • mixed beans/Pinto bønner ca. 100-150 gram
  • Frisk fuldkornspasta

Vi prøvede denne pastasag fra Kvickly. Den var helt udmærket!

Det skal du gøre:

  1. Begynd med at sætte en gryde med vand over til pastaen
  2. Forbered herefter alle grøntsager (skær forårsløg ud i grove stykker, fjern stilkene på spinatbladene, skær tomaterne ud i halve).
  3. Varm en pande op med olivenolie.
  4. Når panden er varm, presser du hvidløgene på panden og tilsætter samtidig tomaterne.
  5. Kort tid efter tilsættes forårsløg, bønner og oliven.
  6. Tilsæt til slut de friske spinatblade
  7. Kog pastaen efter anvisning på pakken (plejer kun at skulle koge få minutter)
  8. Anret :)

Retten mætter ikke voldsomt meget. Derfor vil jeg anbefale at servere noget mere til, fx fyldte portobellosvampe. Jeg lavede 5 mellemstore portobellosvampe med følgende som fyld;

  • 135 g semi-dried cherrytomater
  • 6-7 stængler forårsløg (i små stykker)
  • ca. 5 cm af en squash (i små tern)
  • salt og friskkværnet peber

De skal bages i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 min.

 

Det er også kærkomment med et godt glas italiensk rødvin til ;)

 

 

 

 

 

This entry was posted in Aftensmad, Frokost, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>